vineri, 6 septembrie 2013

Băieţel de trei ani, la spital după ce a fost muşcat de un câine pe stradă


Un băieţel în vârstă de trei ani din comuna dâmboviţeană Potlogi a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte după ce a fost muşcat de faţă şi de cap de un câine, incidentul având loc pe o stradă din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, copilul a fost muşcat de un câine, pe stradă, în comuna Potlogi, satul Romaneşti, unde se afla cu sora sa în vârstă de cinci ani.
"Primele noastre date arată că baieţelul de trei ani era pe stradă în Potlogi, satul Romaneşti, împreună cu sora sa, iar la un moment dat a fost muşcat de un câine maidanez de cap şi de faţă. Practic, au rămas colţii animalului în zonele unde a fost muşcat. Imediat, părinţii copilului l-au luat pe acesta şi l-au dus la dispensarul comunal, de unde după ce a primit îngrijiri medicale s-a sunat la Garda de Intervenţie Potlogi. Imediat a venit o ambulanţă SMURD care l-a transportat pe pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea.
Medicii spun că băieţelul este în stare stabilă şi va fi supus mai multor investigaţii, urmând să se stabilească dacă se impune trimiterea lui la o unitate medicală din Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu